Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın çıkış bapları, bir binadan yahut tesisden yangın esnasında emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı baplardır.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu kabil olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dünyaa tamam oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangına dayanıklı kapıların varlık kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka bedduaşap bapnın yasak olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşamımızın önemli bir parçası haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem yangın kapısı bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

, yangın esnasında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olan özel bir kapıdır. Bu kapılar, yangın anında yanan gazların ve Yangın Çıkış Kapısı esrarın yayılmasını engelleyen yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili derunin duman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu hatır arama edilmelidir. 

İçeriden hariçarı sadık itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir kanatının boş olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi Yangın Merdiveni Kapısı örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Bu sertifikalar, kapının yangın güvenliği ve dayanıklılığı üzerine bili verir. Sertifikaları olan kapılar çoğu kez elan fiyatlıdır.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page